5 DAGEN SAPKUUR (DETOXEN)

5 DAGEN SAPKUUR  (DETOXEN)

 

5 DAGEN SAPKUUR (DETOXEN)

juice 1Juice 4

 

 

 

 

 

WAAROM DETOXEN

Detoxen is het lichaam reinigen door afvalstoffen af te voeren. Zo voel je je weer fit en vitaal en ondersteun je het natuurlijke reinigings- en verjongingsproces.
Redenen om te detoxen zijn: energie opdoen, in balans komen en wat extra pondjes met name buikvet kwijtraken. Val je moeilijk af? dan kan de reden zijn dat gifstoffen worden opgeslagen in vetcellen, waar ze jaren kunnen blijven zitten. De enige manier om van al die giftige stoffen af te komen is door af en toe te detoxen, zodat de vetcellen waarin de giftige stoffen zijn opgeslagen worden afgebroken en afgevoerd, wat leidt tot gewichtsverlies. Je voelt je na een detox herboren, je huid straalt, je slaapt beter, je voelt je energieker en vitaler. Kortom maak schoon schip met de afvalstoffen in je lijf.

juicejuice 2

 

 

 

 

 

DE 5 DAGEN SAPKUUR bestaat uit versgeperste GROENTEN/FRUITDRANKEN en worden bereidt d.m.v. een slow juicer,wat betekent dat langzaam het sap uit je groenten en fruit wordt gehaald,waardoor de vitamines en mineralen optimaal bewaard blijven.Deze sappen zijn echt heerlijk en super gezond.

(De dranken kunnen ook ingevroren worden.)

Ga NIET onvoorbereid detoxen, maar laat je hierin begeleiden/coachen……

Graag wil ik je hier bij helpen.
Mail naar info@laprimaderma.nl