Wasparfum

Wasparfum by Essentia

Al enige tijd was ik aan het tobben met mijn wel schoon gewassen maar muf ruikende wasgoed, zonder oorzaak !

Tot ik geïnspireerd werd op onze honeymoon onlangs in ons geliefde Italië, waar we dagelijks konden genieten van heerlijk ruikend bedlinnen en badlakens. Wat is er fijner dan langdurig heerlijk geurende was. In Italië gebruiken ze daar “ Wasgeluk by Essentia “ voor. Een sterk geconcentreerde wasparfum bestaande uit etherische oliën en niet te vergelijken met een wasverzachter. Naast je gewone wasmiddel gebruik je “Wasgeluk” als finishing touch. Inmiddels beginnen WASPARFUMS in Nederland steeds meer hun opmars te maken.
Reacties van (Wasgeluk) fans :

Wasparfum ruikt heerlijk en tot nu toe geen allergische reactie, als ik nu de gang inloop ruikt het heerlijk

Mijn was ruikt heerlijk

De Witte Musk is heerlijk, het hele huis ruikt er naar

Nou… ik ben helemaal om….heeeerlijk die wasparfum!!!!Kom na de vakantie `n flesje bij je halen

De wasparfums worden met grootste zorg in Italië geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten en etherische oliën. Zijn vrij van para benen, veganistisch, niet getest op dieren en de verpakking 100% recyclebaar.

De wasparfums zijn verkrijgbaar in 10 verschillende geuren en 4 exclusieve geuren, ze hebben één probleem, ze ruiken allemaal even heerlijk !!!

HOE GEBRUIK JE WASGELUK ?
Dosering 10/20 ml wasgeluk bij 5-7 kg wasgoed te
gebruiken. Afhankelijk van de gewenste geursterkte. Voeg de parfum toe naast je reguliere wasmiddel en gebruik daarvoor het bakje van de wasverzachter. Het wasparfum zal dan in de laatste spoelronde worden meegenomen en geeft je was dan die uitzonderlijke unieke geur. Je hoeft dan ook geen wasverzachter te gebruiken. De inhoud van de flessen is maar liefst 250 ml dus voldoende voor heel veel wasbeurt en kost slechts € 14,95

Naast wasparfums zijn er ook nog geurkaarten (voor in je auto bijvoorbeeld) € 4,95, home sprays, € 14,95 geurstokjes € 29,95

Wil je meer informatie over dit veelzijdige product hoor ik het graag ?

Saluti,