Spotaway

 

SpotAway Elektrocoagulatie is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden(steelwratjes/ fibromen/bloedblaasjes)door middel van elektrische stroom snel en eenvoudig worden verwijderd .Elektrocoagulatie wordt verricht met speciale apparatuur waarbij huidoneffenheden worden verhit met een naald waardoor elektrische stroom loopt.

Fybromen: ( steelwratjes )

Steelwratjes ontstaan vaak in het hoofd/halsgebied
door wrijving en kunnen als cosmetisch storend worden ervaren.

biopeeling_clip_image001

Wat zijn bloedblaasjes?

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die in het algemeen niet groter dan een paar millimeter worden.
Het is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes, die als cosmetisch storend kunnen worden ervaren.

biopeeling_clip_image002

De behandeling:

De schoonheidsspecialist ontsmet de huid eerst door middel van alcohol. Wanneer de naald van het apparaat tegen een steelwratje of bloedblaasje gebracht wordt, zal het wratje/blaasje opwarmen en verschrompelen tot een korstje. Over het algemeen kunnen de huid oneffenheden in één behandeling verwijderd worden.

Na de behandeling:

Na de behandeling kan de behandelde huid nog enkele uren wat rood zijn.Tevens kunnen er korstjes ontstaan.Deze verdwijnen binnen enkele dagen tot een week. Gedurende deze periode moet u voorzichtig zijn met het aantrekken van kleding en het afdrogen van de huid. Probeer ook niet aan de korstjes te krabben. De huid zal dan zonder littekenvorming genezen.

Kosten:

Het tarief voor deze behandeling is € 25,00 voor 15 minuten.

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kostenloos intakegesprek / huidanalyse. Of stuur een mail naar info@laprimaderma.nl.